Hrvatska nogometna reprezentacija danas u Talinnu deveti put u povijesti igra protiv Estonije

Izbornik Ante Čačić je nakon uspješno odrađene kvalifikacijske utakmice s Ukrajinom mnogima dao slobodno uoči prijateljske utakmice, pa je na put poveo samo 16 reprezentativaca.

Kapetansku ulogu preuzeti će Ivan Perišić, a prednost će dobiti oni bez minutaže u Maksimiru. Valja podsjetiti kako su naši u vrlo sličnom izdanju prije pet mjeseci s uvjerljivih 3:0 slavili u Belfastu.

Bio sam tužan što nisam mogao igrati protiv Ukrajine u Zagrebu, niko nije to više htio od mene. Sutra nas čeka prijateljska utakmica protiv Estonije, imam tu čast da ću prvi put voditi ekipu kao kapetan i niko neće biti ponosniji od mene sutra, rekao je Perišić.

Snažni smo, imamo dovoljno igrača koji mogu zamijeniti one koji nisu sada s nama. Vidjelo se to i na Europskom prvenstvu, a siguran sam da će svi dati 100 posto od sebe, istaknuo je hrvatski reprezentativac.

Hrvatska je osam puta igrala s Estonijom, pa će tako našoj reprezentaciji ovo biti već peto gostovanje u Tallinu.

Ovo je još jedna prilika igračima koji nisu u prvom planu da potvrde da su s pravom u reprezentaciji i da su njezin dio.

Svi mogu dati svoj obol, kao što su to činili i do sada te očekujem motiviranu, odgovornu i discipliniranu Hrvatsku koja će težiti dobroj igri i tražiti dobar rezultat, izjavio je izbornik Čačić nakon posljednjeg treninga u Tallinnu u ponedjeljak.

Facebook Komentari