Dumbović: Kad bi ispred Jurićeva imena maknuli stranku kojoj pripada ostalo bi jedno veliko ništa

Mihael Jurić, HDZ -ov kandidat za gradonačelnika Petrinje u svojim javnim istupima pokazuje temeljno neznanje i neupućenost u projekte i aktivnosti Grada Petrinje, ali što je još važnije toliko se uživio u ulogu kandidata da si daje onu ulogu za koju nije niti sposoban, piše saborski zastupnik i gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović vezano za nedavni istup Mihaela Jurića predsjednika gradske organizacije HDZ-a Petrinje u kojem proziva Dumbovića. Pismo prenosimo u cijelosti:

Prozivajući me da se “šetam po Saboru” ruši dignitet Sabora kao institucije, ali i dignitet saborskih zastupnika, izabranih voljom građana na parlamentarnim izborima. Nije Sabor nikakva šetnica da se po njoj šetam, već mjesto gdje se borim za interese građana Petrinje i Sisačko-moslavačke županije, podržavajući pritom i sve konstruktivne prijedloge koji dolaze od strane stranke kojoj on pripada.

Žalosno je da upravo on, koji je bio savjetnik za prostorno planiranje u gradskoj upravi, sa mjesečnim primanjima 2000 kuna većim od drugih o projektima govori samo sad, u kampanji..

Ako već nije htio savjetovati mene kao gradonačelnika, imao je četiri godine da savjetuje svoga bivšeg šefa u stranci, Tonkovića i HDZ – ove vijećnike u Gradskom vijeću.. Ali oni u četiri godine nisu uspjeli smisliti niti jedan suvisli projekt.

Zato mu ja, sa svojim iskustvom savjetujem , da prvo kao mlad čovjek nešto napravi, isprojektira i završi do kraja u svom mjestu i svom mjesnom odboru.

Politiku treba učiti od početka, pa nek se potrudi i prvo postane predsjednik mjesnog odbora, pa poslije toga bar vijećnik u gradskom vijeću, jedan mandat..a ne da nakon par mjeseci predsjednikovanja u gradskom odboru prodaje poznatu HDZ floskulu : Vjerodostojno!.. On jedino VJERODOSTOJNO LAŽE!!!

Stalno ponavlja laži, valjda se nadajući kako će laži postati istina?!

U Mošćenici , deset puta većoj od mjesta u kojem on živi, Budičine, u zadnjih desetak godina sam realizirao 150 milijuna kuna projekata..

A u Petrinji 500 milijuna.,a napadam još novih 500 milijuna.. A on u Budičini nije uspio asfaltirati niti stotinjak metara ceste prema groblju, niti on niti njegova stranka u prošlom mandatu, nego sam to u ovom mandatu napravio ja.

Služeći se lažima i neistinitim interpretacijama okomio na moju obitelj, moju imovinsku karticu ,proziva nas profiterima i provodi vrlo ružnu i prljavu kampanju, koju si dosad nisu dozvolili puno kvalitetiji i sposobniji lideri stranaka.

Oporba koju vodi Mihael Jurić ide u kampanju sa projektima koje nisu završili u vrijeme mandata kad su imali vlast, nove projekte niti su predlagali kao oporba niti ih znaju predložiti sad u kampanji!

Pa što im onda preostaje?! Upravo ovo što sad rade: lagati, minorizirati sve napravljeno , prisvajati i slikati se s tuđim projektima, javno se veseliti blokadama gradskog računa od strane HDZ- ove županijske vlasti, ići u tajni pakt sa SDP – om, a sve ne bi li se dočepali vlasti!

Kad bi ispred Jurićeva imena maknuli stranku kojoj pripada ostalo bi jedno veliko NIŠTA!

Njegova referenca je stranka kojoj pripada, a moja su moj rad i projekti! A građani neka odluče!

Facebook Komentari