Čačić uoči Estonije: Meni ovakve prijateljske utakmice pokažu mnogo; poznat i novi (privremeni) kapetan

“Ovo je još jedna prilika igračima koji nisu u prvom planu da potvrde da su s pravom u reprezentaciji i da su njezin dio. Svi mogu dati svoj obol, kao što su to činili i do sada te očekujem motiviranu, odgovornu i discipliniranu Hrvatsku koja će težiti dobroj igri i tražiti dobar rezultat”, izjavio je izbornik Čačić nakon posljednjeg treninga u Tallinnu u ponedjeljak.

U Estoniju nisu putovali Subašić, Modrić, Rakitić, Mandžukić, N. Kalinić i Brozović pa će šansu dobiti igrači s manje minuta u nacionalnom dresu, baš kao što je to bio slučaj u studenome u Belfastu kada je naša reprezentacija u sličnom sastavu svladala domaću Sjevernu Irsku sa 3-0. Otputovalo je samo 16 igrača.

“Hladnoća i vjetar nisu baš ugodni, ali nadam se da su se igrači oporavili i odmorili. Sve u svemu, ima se što vidjeti u gradu i zadovoljni smo. Meni ovakve prijateljske utakmice pokažu mnogo i rado ih igram”, rekao je izbornik.

U Tallinnu će reprezentaciju po prvi put u karijeri u ulozi kapetana predvoditi Ivan Perišić koji je propustio utakmicu protiv Ukrajine u petak u Zagrebu zbog crvenog kartona kojega je dobio protiv Islanda.

Facebook Komentari