VIDEO, FOTO Upoznajte ovotjednu Kraljicu instagrama, Zagrepčanku Doroteu Baličević

Piše i snimio: Dražen Komar

Naša nova pobjednica tjedna dvadesetčetverogodišnja je plavokosa ljepotica, Dorotea Baličević iz Zagreba. Prošle godine je diplomirala za Voditelja prodaje, i zaposlena je u jednoj firmi.

03

Od 3. godine bavi se sportom. Prvo klizanjem i baletom, a kasnije se okušala u raznim vrstama sportova kao što su rukomet, hokej na travi, tenis, ali najviše utjecaja je ostavio ples. Balet, latino-američki plesovi, MTV, street dance, koji je prati cijeli život i karate zadnjih 10 godina u kojem je bila i trenerica. U slobodno vrijeme odlazi u teretanu, na planinarenje Sljemenom, trčanje po Maksimiru ili nekoj drugoj lokaciji, rolanje.

04

Uživa u modelingu, stvaranju dobrih fotografija na zanimljivim lokacijama u raznim ponekad i ludim outfitima, kao i make-upom koji radi sama. Bilježi odabrane trenutke zbog toga što se taj trenutak više nikada neće ponoviti, a nema ništa ljepše pogledati od pogleda na fotografiju i vraćanja u to vrijeme barem na nekoliko minuta. Ono što može fotografija može pokazati, ljepotu, snagu djelića vremena, neovisno kakvog je sadržaja, ne može niti milijun riječi!

05
Usprkos tome što se voli lijepo obući, nije tip osobe koji će sav novac potrošiti na garderobu, radije će ga potrošiti na avionsku kartu ili uložiti u završavanje nekog tečaja koji donosi nova znanja.

Glazbu nosi duboko ukorijenjenu unutar sebe i svake minute svog života.

Obožava putovanja kroz koja upoznaje nove ljude, kulture i životni je put često odvede na razne destinacije.
Uporna kad nešto zaželi, ništa je ne može spriječiti u ostvarivanju zacrtanog na bilo koji način.

06

Ambiciozna i motivirana na uspjehe i nove pobjede, brzo donosi odluke, ali uvijek razmišlja 10 koraka unaprijed. Voli pomoći drugim ljudima, čak i onima koje ne zna duže, a za osobe koje voli ruši zidove.

Jako voli konje, uz koje je odrasla ali i motore. Privlače je jaki ljudi s novim idejama, pozitivne ludosti koje mogu zajednički činiti.

Kao što uživa brzo voziti auto, isto tako uživa u čitanju knjiga.

08

Strast, ljubav, brzina, snaga, moć, riječi su koje je opisuju, ono što voli i ono što je svakodnevno dio njenog života.

Ljubavi pridodaje veliku važnost, iako i sama može savršeno funkcionirati. Svakodnevicu ispunjenu događajima, obavezama, svoje uspjehe i padove, najljepše je podijeliti s osobom koju voliš i koja toliko voli tebe, a uz to te i razumije, smatra.

”Puno se priča o ljubavi, sasvim sigurno je jedna od najspominjanijih tema, no što je u stvari ljubav i kako se voli?” – upitao sam Doru, dok smo s balkona promatrali tramvaje kako klize Ilicom.

02

”Obožavam davati ljubav koju imam u sebi prema nekome i gledati tu osobu kako je sretna i nasmijana, osjetiti kada mene ta osoba voli i kada izmjenjujemo nježnosti uz sve okolnosti, probleme i svu negativu u svijetu, zajedno se može sve, ali samo ako se to dovoljno jako želi i obje strane bore za to i za drugu osobu. Predivno je kada nađeš osobu s kojom možeš otvoreno razgovarati, uživati, smijati se, plakati, partyjati, putovati, upoznavati s drugima, biti razdvojen a opet jako blizak, posvađati se a opet voljeti i ono najbitnije šutjeti a znati što misli…kada imaš to – imaš sve. ” – uzvraća u jednom dahu.

Mišljenja je da svatko ima svoju prošlost, koja nije uvijek bajkovita, no upravo to iskustvo nam pomaže vidjeti svijet kakvim ga vidimo i biti osobe kakve jesmo baš sada.

09

Važno je znati svoje vrline i vrijednosti ali i svoje mane kako bi ih počeli mijenjati. Gradeći sebe i svoj život došla je do stanja u kojem se danas nalazi.

Radeći poslove koje voli, stvorivši unutrašnjost kakvu drugi cijene, okružena dragim ljudima, u potpunosti je sretna i zadovoljna. Ipak uvijek može više, bolje, jače tako da niti danas ne staje, svaki dan gurajući dalje u izazove kojima se veseli i prema rezultatima koji je čini ispunjenom.

Ne skriva sklonost lijepim tetovaže, i sama ih ima nekoliko. Nikad ih ne bih micala, svaku voli i svaka ima svoje značenje, no nije fanatik istih.

Prijave su i dalje moguće!

Tjedna pobjednica osvaja – umjetnički foto session i ulazak u izbor Kraljice Instagrama, medijsku slavu i mogućnost suradnje s našim partnerima.

Drage dame, želite li sudjelovati u tom procesu, dovoljno je da pošaljete svoju fotografiju, zajedno sa svojim podatcima, ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj, ”instagramiranu” ili ne, na mail kraljica.instagrama@yahoo.com

Također pozivamo potencijalne suradnike koji smatraju da nam se svojim doprinosom mogu kvalitetno pridružiti u proslavi ljepote.

Uz brojna ugodna iznenađenja i medijsku promociju, očekuje Vas naš vrijedni tim.

Facebook Komentari