Župan Žinić: “Svaki uspjeh, svaki projekt Općine Lipovljani je i uspjeh Sisačko-moslavačke županije”

Piše: Dražen Prša

U društvenom domu u Lipovljanima u povodu proslave blagdana sv. Josipa, Dana župe i Dana Općine Lipovljani, održana je Svečana sjednica Općinskog vijeća.

Nazočio joj je župan Ivo Žinić, uz kojega su bile i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

U svom je obraćanju, uz čestitke stanovnicima Lipovljana župan Ivo Žinić posebice istaknuo važnost zajedničkog djelovanja za opće dobro:

„Svaki uspjeh, svaki projekt Općine Lipovljani je i uspjeh Sisačko-moslavačke županije, uspjeh je to sviju nas. Bez obzira tko je u njemu sudjelovao, tko ga je pokrenuo, ukoliko je on usmjeren na korist, dobrobit svih stanovnika Lipovljana, a time i ove županije, pa i naše Hrvatske.”

Za nešto više od dvije godine provedene na čelu Županije, župan Žinić mogao je reći sve najbolje o suradnji s Lipovljanima i njihovim načelnikom, Marijom Ribarom:

„Nikad nije bilo upitno da bilo koji projekt Lipovljana pomogne i u njemu sudjeluje Sisačko-moslavačka županija. Nikad i neće biti upitno, za bilo koju općinu, bilo koji grad u našoj županiji.“

Župan je još jednom pozvao na zajedništvo, na zajednički rad, bez obzira na političke ili bilo koje druge razlike: „Moramo zajedno raditi na podizanju razine kvalitete života svih stanovnika Sisačko-moslavačke županije.“
lipovljani dan općine

Facebook Komentari