Drago Prgomet: Dva su mjeseca dovoljna za kampanju, a Bandić je ponikao u SDP-u i nije bio kandidat HDZ-a

Dnevnik.hr

Piše: Dražen Prša

Kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika Drago Prgomet danas je izjavio da HDZ nije imao potrebe ranije izlaziti s kandidatima za zagrebačkog gradonačelnika jer su mu dva mjeseca kampanje i više nego dovoljna za dobre rezultate na izborima.

“HDZ nije imao potrebe izlaziti ranije s kandidatima. HDZ-u su i više su nego dovoljna dva mjeseca kampanje”, odgovorio je Prgomet u emisiji Hrvatskog radija “Intervju tjedna” na tvrdnje voditeljice da je HDZ očito imao problem s izborom kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

Vezano za sastavljanje kandidacijskih lista, naglasio je da će Gradski odbor HDZ-a donijeti odluku o tome, a da će on inzistirati da na listama bude novih ljudi i da se ne dupliraju funkcije.

Upitan za odnos prema aktualnom gradonačelniku Milanu Bandiću, kao i za komentar na tvrdnje da su ga mnogi smatrali kandidatom HDZ-a, Prgomet je ocijenio da su takvi stavovi čudni, budući da je Bandić ponikao u SDP-u, te poručio da aktualni gradonačelnik u 16 godina nije imao tako jaku konkurenciju kao sada.

Naglasio je i da on sam nikada nije bio u “dealovima” te je izrazio uvjerenje da će simpatizeri HDZ-a glasati za njega.

Svejedno mi je koji će protukandidat biti u 2. krugu lokalnih izbora, kazao je Prgomet.

Facebook Komentari