Sberbank je u izravnoj komunikaciji s Agrokorom, no dalje od toga ne žele reći

N1 je poslao upit Sberbanku oko sastanka u Vladi s predstavnicima ruskih vjerovnika, na čelu s predstavnicima Sberbanka.

Zanimalo ih je koje su odluke Sberbanka, kad je u pitanju daljnje kreditiranje koncerna Agrokor.

“Sberbank je u izravnoj komunikaciji s Agrokorom međutim ne možemo detaljnije komentirati odnose s našim klijentom”, kratko su odgovorili iz Sberbanka.

Podsjetimo, nakon što je N1 sinoć prvi objavio kako je 5. ožujka u tajnosti, u noćnim satima održan sastanak predsjednika Uprave koncerna Agrokor Ivice Todorića s predsjednicima Vlade i Sabora tu vijest potvrdila je i sama Vlada. No, N1 otkriva da to nije bio jedini tajni sastanak u zgradi Vlade.

Vijest o prvom tajnom sastanku je ubrzo postala tema o kojoj se posebnim priopćenjem oglasila Vlada i potvrdila informaciju N1 televizije o sastanku na kojem je kako navodi vlada “Naglašena odgovornost vlasnika Agrokora i uprave za poslovanje kompanije, te kako HDZ i Most prepoznaju značaj Agrokora za Hrvatsku za dobavljače, partnere i zaposlenike”. Time je i potvrđena zapravo najvažnija vijest koju je objavila N1 televizija, a to je da država neće spašavati samog Todorića, kojem je i jasno dano do znanja kako u cilju spašavanja kompanije koja zapošljava 40 tisuća ljudi, mora otići sa čela kompanije.

Facebook Komentari