Mamić za srbijanske medije: Pokušavam pojačati Dinamo dovođenjem Grujića na posudbu iz Liverpoola

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić u prostorijama hrvatskog prvaka ugostio je novinare srbijanskog Blica. Navode kako je u ugodnom višesatnom razgovoru pričao hrvatskoj i srbijanskoj reprezentaciji, Crvenoj zvezdi i Partizanu, regionalnoj ligi, Džajiću, Zečeviću, o transferima i poslovanju igrača i kluba, odnosima država Srbije i Hrvatske…

Također, komplimentirali su mu da je najveći menadžer na području bivše Jugoslavije, a on im je otkiro i neke planove.

– Htio sam dovesti za pet milijuna eura Andriju Živkovića, nisam uspio, a sad pokušavam pojačati Dinamo dovođenjem Marka Grujića na posudbu iz Liverpoola. On je bivši igrač Zvezde – otkrio je Mamić za Blic.

Dodajmo i kako je Mamić na jučerašnjoj Dinamovoj skupštini govorio o pravnoj bitci koja mu slijedi te najavio da će ‘s argumentima tužiteljstva obrisati pod’.

– Dokazat ću svoju nevinost i ispravnost poslovanja Dinama – rekao je i osvrnuo se na poslovanje kluba:

– Mi smo pametnim i mudrim odlukama već zatvorili budžet za 2017. godinu. Pa ljudi moji, mi smo namjerno posudili Roga s obvezom kupnje. Pa kada je predsjednik Napolija De Laurentiis koji je bankar vidio na koji način želimo prodati Roga nije mogao vjerovati. Svi klubovi novac traže odmah, a mi smo Roga željeli prodati samo na ovaj način. Da taj novac dobijemo u 2017. godini. A tako je bilo i s Brozovićem – kazao je Mamić, javlja Večernji list.

Share This Article