Što je točno Karamarko mislio zanimljivom FB objavom? Evo što kažu ‘insideri’

“Tomislav Karamarko u ovom trenutku nema ozbiljnijih planova za povratak u politiku jer je to nerealno. Najava da u Hrvatskoj želi osnovati institut za javnu politiku prije svega je njegova želja da opstane u javnom životu Hrvatske”, potvrđeno je Jutarnjem iz nekoliko izvora bliskih bivšem predsjedniku HDZ-a.

Njihovi izvori potvrđuju da Karamarko sada nema nikakvih planova ni za predsjedničke izbore koji su još daleko. “On je objektivan čovjek i svjestan da mu je popularnost među građanima niska, a bez podrške ljudi teško se može pobijediti na izborima. Zato bi institut o kojem je govorio na društvenim mrežama treba biti mjesto odakle bi mogao slati i političke poruke, ali ne kao direktni akter hrvatske politike”, kažu izvori.

Nakon duge šutnje, kada se Tomislav Karamarko oglašavao samo preko društvenih mreža u pojedinim prigodama vezanima uz obljetnice u Hrvatskoj nakon posjeta Londonu i Washingtonu najavio je osnivanje think-tanka. “Prožet sam entuzijazmom više nego ikada prije!”, napisao je Karamarko poslije razgovora koje je u Americi imao sa senatorom Rogerom Wickerom i kongresnicima Mikeom Conawayem, Davidom Priceom, Eliotom Engelom i Kay Granger.

Facebook Komentari