Sukob Trumpa i legendarnog snagatora: Schwarzenegger je dobio otkaz, ali ne zbog mene!

Američki predsjednik Donald Trump napao je Arnolda Schwarzeneggera nakon što je holivudski glumac i bivši kalifornijski guverner rekao da zbog njega napušta televizijski show “Slavni pripravnik”.

“Arnold Schwarzenegger ne napušta dobrovoljno show, on je dobio otkaz  zbog lošeg (jadnog) držanja, ne zbog mene. Tužan kraj velikog showa”, napisao je Trump na Twitteru. Schwarzenegger je rekao Trumpu da bi trebao “razmisliti o tome da zaposli novu osobu koja bi mu sastavljala šale i još jednu koja bi mu provjeravala činjenice”. Poznati glumac naslijedio je Trumpa na mjestu voditelja showa. Dao je ostavku već nakon prve sezone, dok je Trump bio voditelj od 2008. do 2014. i snimio 14 sezona.

Schwarzenegger, koji je republikanac i dva mandata je obnašao dužnost guvernera, rekao je u intervjuu u britanskom filmskom časopisu Empire, objavljenom u petak, da nije glasovao za Trumpa te da zbog njega odlazi iz showa koji, kako je rekao, upravo zbog Trumpa ima nisku gledanost. “Kad su ljudi shvatili da je Trump i dalje izvršni producent showa i da prima zaradu od njega, polovina ih je počela bojkotirati show”, rekao je poznati glumac.

Facebook Komentari