Užas, upravo sam otkrio da je Obama ozvučio ured u Trump Tower-u neposredno prije predsjedničke pobjede

Donald Trump je optužio Baracka Obamu da je ozvučio njegov ured u New Yorku prije predsjedničkih izbora u studenom prošle godine.

Donald Trump objavio je cijeli niz twitova u kojima proziva bivšeg predsjednika da je djelovao u stilu Nixon/Watergate.

“Užas, upravo sam otkrio da je Obama ozvučio ured u Trump Tower-u neposredno prije predsjedničke pobjede. Ništa nije otkriveno. Ovo je McCarthyism!”

Obama je jako loša osoba ( ili bolesna), napisao je Donald Trump, između ostalog, a naveo je i da bi se ovim slučajem mogli pozabaviti i odvjetnici.

Usporedio je ovo s aferom Watergate, skandalom koji je ranih 1970- ih “srušio” tadašnjeg republikanskog predsjednika Richarda Nixona koji je tada pokušao skriti skandal, a koji se odnosi na prisluškivanje i provalu u sjedište nacionalnog odbora Demokratske stranke u hotelsko-stambenom kompleksu ‘Watergate’ u Washingtonu, piše Večernji.

Trump se oglasio i vezano za skandal s ministrom pravosuđa Jeffom Sessionsom koji je u vrijeme kampanje imao kontakte s ruskim veleposlanstvom u Washingtonu.

“Prvi susret koji je Jeff Sessions imao s ruskim veleposlanstvom ugovorila je Obamina administracija u sklopu edukacijskog programa za 100 ambasada”, twitao je Trump i dodao kako je isti ruski veleposlanik posjetio Bijelu kuću 22 puta, od toga prošle godine četiri puta.

Facebook Komentari