Edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi u HGK Zagreb

Piše: Dražen Prša

Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska gospodarska komora organiziraju edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi. Prva edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi održat će se 7. i 8. ožujka u Komori Zagreb u Draškovićevoj 45 (Velika dvorana, 1. kat).

Registracija polaznika počinje u 8 sati i 30 minuta, a početak je edukacije predviđen u 9 sati. U pratećim dokumentima možete pročitati poziv na edukaciju i upute za plaćanje kotizacije te program edukacije sa satnicom predavanja.

Od ove godine naplaćuje se kotizacija zbog povećanih troškova organizacije edukacije.

Kotizacija za tvrtke članice HGK je 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge ne-članice HGK cijena 300 kuna. Kotizacija uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te uvjerenje o pohađanju.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo da se prijavite preko sljedeće POVEZNICE i uplatite odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, a najkasnije do 4. ožujka 2017. godine. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Vesni Krišto u Komori Zagreb na tel.: 01/4606-792 ili e-mail: vkristo@hgk.hr. Izvor: Hgk / Foto: TZ Vodice

Facebook Komentari