Mihael Jurić (HDZ): Petrinja u raljama nemorala koalicijske vlasti

Predsj. GO HDZ Petrinja Mihael Jurić

Piše: Dražen Prša

Međusobne optužbe gradonačelnika i njegove zamjenice o kriminalu, podmićivanju te bogaćenju preko gradskog proračuna svakodnevica su koju više ne možemo trpjeti, stoji u naslovu priopćenja poslanog od Mihaela Jurića predsjednika gradske organizacije HDZ Petrinja i kandidata HDZ-a za gradonačelnika grada Petrinje.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Pozivamo mjerodavna tijela Republike Hrvatske i Državnog odvjetništva da posjete Petrinju te da pročešljaju sve aktivnosti sadašnjeg gradonačelnika Petrinje, iz stranke reformista Radimira Čaćića, gosp. Dumbovića te aktivnosti njegove sadašnje zamjenice gospođe Lazić iz redova SDPa.“

Svjedoci smo još jedne kriminalne sage ljudi koji su još uvijek u koaliciji i upravljaju odnosno vode Petrinju. Osim sadašnjeg gradonačelnika Dumbovića i njegovih sumnjivih gospodarskih aktivnosti sada se otvara i priča njegove zamjenice gospođe Lazić.

Riječ je, kako navodi sam Dumbović, o malverzaciji zemljištem njegove zamjenice, zlouporabe ovlasti i položaja te trgovanja utjecajem. Građanke i građani Petrinje više ne žele i ne mogu trpjeti ovakav nemar i bezobraštinu sadašnjeg vodstva.

Umjesto razvoja grada i povećanja standarda i kvalitete življenja svih građana sadašnje vodstvo grada se bavi isključivo i samo brigom o punjenju vlastitih džepova.

Rezultat četverogodišnje vladavine Čaćićevog najvjernijeg pulena Dumbovića i njegove zamjenice Lazić samo je prljavi veš raznih gospodarskih manipulacija koji izlazi na vidjelo.

Pozivam mjerodavna tijela Republike Hrvatske da posjete grad Petrinju i gradsku upravu te da pregledaju imovinsko stanje i drastične promjene istog, koje su se dogodile u protekle 4 godine sadašnjeg gradskog vodstva.

Sramota je to promatrati i praviti se da ne postoji, kazao je Mihael Jurić, predsjednik HDZ-a Petrinja te nastavio:
Sadašnji gradonačelnik Dumbović i njegova zamjenica donedavno su bili izuzetno bliski.

Očito je došlo do velikih nesuglasica pretpostavljam na poslovnom planu, kada su se krenuli na ovakav način obračunavati.

O političkom nemoralu gradonačelnika u Petrinji neprestano govorimo i nećemo prestati dokle god se gradonačelnika u tome ne zaustavi – naglasio je Jurić:

Grad i njegovi građani su zaboravljeni, iseljavanje mladih je svakodnevnica, gledaju se samo i isključivo vlastiti interesi, stoji u priopćenju kojeg potpisuje Mihael Jurić predsjednik gradske organizacije HDZ Petrinja i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Petrinje na predstojećim lokalnim izborima.

Facebook Komentari