Župan Ivo Žinić na Skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novo Selo Glinsko

Piše: Dražen Prša

Izvještajnoj godišnjoj skupštini DVD-a Novo Selo Glinsko, koja je održana u vatrogasnom domu u Novom Selu Glinskom nazočio je nazočio je uz brojno članstvo, župan Ivo Žinić i gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević.

Sjednica je potvrdila dosadašnje čelništvo DVD-a, na čelu s predsjednikom Milanom Novoselom.

„Prije svega čestitke DVD-u Novo Selo Glinsko za sve ono što čine inače i kod obrane od požara, ali posebno ovih zadnjih godina obrani od poplave.

Ti DVD-i koji žive i rade u ovakvim malim mjestima, ja bih rekao da su jezgra društvenog života, ne samo što imaju svoju ulogu da brinu i skrbe o stanovništvu na ovom području, oni okupljaju veliki broj mladih ljudi, oni su poveznica i sa školom, s kulturnim priredbama u svom mjestu”, rekao je u ovoj prigodi gradonačelnik Stjepan Kostanjević.
Župan Ivo Žinić pohvalio je rad, trud i požrtvovnost vatrogasaca koji svojim humanim djelima čuvaju imovinu, ljude i Domovinu od svih mogućih neželjenih pojava.

Istaknuo je spremnost županije Sisačko moslavačke da uvijek pomogne u okviru svojih mogućnosti u radu Dobrovoljnih vatrogasnih društava, pa tako i DVD-u Novo Selo Glinsko.

Facebook Komentari