Legendarni nogometaš Zvjezdan Cvetković pronađen mrtav u garaži u svom domu!

Bivši nogometaš Dinama  Zvjezdan Cvetković (57) nađen je jutros oko 8 sati mrtav u garaži na Kostanjevcu na području Maksimira, gdje je i živio. U tijeku je policijski očevid, potvrđeno je iz Službe za odnose s javnošću Policijke uprave Zagrebačke. Prema prvim sumnjama, moglo bi se raditi o prirodnoj smti, ali točan uzrok ustanovit će se odbukcijom, piše Jutarnji list.

Bivši je sportski direktor i trener Dinama. Brat je nogometaša Bore Cvetkovića. Zvjezdan Cvetković je igračku karijeru kao obrambeni igrač osim u Dinamu, proveo je i u njemačkom Waldhofu iz Mannheima. Pet godina nastupao je i za reprezentaciju Jugoslavije, dok se nakon prestanka igračke karijere okušao i kao trener banjolučkog Borca. Zvjezdan Cvetković brat je nogometaša Bore Cvetkovća, također bivšeg nogometaša Dinama i Crvene Zvezde, obojica su bili dio zlatne generacije Dinama, koja je 1982. godine osvojila titulu prvaka bivše države.

Prije tri godine Zvjezdan Cvetković se našao u središtu skandala jer je pretukao partnericu s kojom je bio u vezi, koja ga je zbog napada prijavila policiji, pa je bio uhićen. Boro Cvetković, brat Zvjezdana Cvetkovića živi u Beogradu i zastupnik je poznatih talijanskih proizvođača cipela. Prije više od desetak godina braći Cvetković je u Karlovcu ubijen otac.

Facebook Komentari