VIDEO Pauletić otkrio kako se popunjavaju online ankete, ali i pronašao mjesto protukandidatkinji Marijani Puljak

Mostov kandidat za gradonačelnika Splita Robert Puletić otkrio je danas kako izgleda popunjavanje online anketa, ali i gdje je po njegovom mišljenju mjesto protukandidatkinji Marijani Puljak.

Slažen se s Aidon Batarelo da bi sjedište Splitske banke tribalo ostat u Splitu, a još bi nadoda da bi Marijana Puljak i nadalje tribala ostat radit na šalteru! ;), napisao je Pauletić.

Ranije je objavio kako izgleda popunjavanje online anketa.

DOKAZ PRIJEVARE

U internetskim anketama, kakvima maše Željko Kerum, glasuje se OVAKO, kako ćete vidjeti u ovoj jučerašnjoj snimci od minut i pol. Prst gore, prst dolje, uđeš, iziđeš, tipkanje! Pa tako stotinu, tisuću puta zaredom!

Pristupio nam je razočarani momak koji je ovo radio za račun Željka Keruma na anketi portala Slobodne Dalmacije, te nam uživo demonstrirao kako se za Keruma glasuje tisuću puta zaredom. Četiri glasa za minut i pol, 160 glasova na sat, 1280 glasova za radno vrijeme od osam sati, od samo jednog glasača, sa samo jednog uređaja! Mi smo snimili ekran i sad to pokazujemo i dokazujemo!

Nažalost, ne glasuju tako samo kerumovci, nego pristaše gotovo svih političkih opcija. U pojedinim anketama neki političari za sat-dva skoče 10 posto! To je najbolji dokaz manipulacije. Internetske ankete su čista obmana lažljivih političara, direktna prijevara glasača, a Željko Kerum ih još oglašava na naslovnici Slobodne Dalmacije kao plaćene oglase!
Poštovani simpatizeri, podijelite ovu snimku, pokažite ljudima što se radi, čim se političari bave!

Facebook Komentari