Gordan Jandroković: Očekujem pobjedu HDZ-a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Piše: Dražen Prša

Na druženju članova Hrvatske demokratske zajednice u hotelu Adriatic u Dubrovniku nazočio je i potpredsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a, Gordan Jandroković.

– U okviru redovitih obilazaka županijskih organizacija, danas sam ovdje u Dubrovniku. Susreo sam se sa Županijskim odborom, a sada ću razgovarati s ljudima iz Gradske organizacije, s našim članovima i simpatizerima.

Lokalni izbori su blizu i naravno da se ‘zahuktavaju’ i pripreme za lokalne izbore. Mi smo za te izbore spremni i uvjeren sam da će i ovoga puta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji HDZ pobijediti, HDZ će imati svoga župana, a vjerujem, ovoga puta i gradonačelnika grada Dubrovnika, kazao je Jandroković.

Potom se osvrnuo na odnose HDZ-a i MOST-a s obzirom da je Nikola Grmoja najavio svoju kandidaturu za župana te napao aktualnog hadezeovog župana Nikolu Dobroslavića.

– Što se tiče MOSTA-a, mi smo postigli jedan politički dogovor da se one političke utakmice i moguće napetosti koje će se događati na lokalnoj razini neće prenositi na državnu razinu, da će ostati i dalje stabilna parlamentarna većina i stabilna Vlada.

Dakle, u sredinama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji očekujemo korektnu političku borbu, očekujem, kao što sam već rekao, pobjedu Hrvatske demokratske zajednice na poziciji župana i gradonačelnika Dubrovnika i velik broj drugih načelnika i gradonačelnika, zaključio je Jandroković.

Inače, skup u Dubrovniku bio je zatvoren za medije, prenosi Dubrovački vjesnik.

Facebook Komentari