Bandić u Lisinskom otkrio što će ako izgubi izbore, te poručio da u Zagrebu nikome neće biti hladno bez obzira na što se grijao

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu u Lisinskom predstavlja svoj program za još jedan mandat na čelu metropole.

Bandiću su u Lisinski podršku došli dati predsjednik HSS-a Krešo Beljak, HDZ-ov potpredsjednik Sabora Željko Reiner i poznati nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

Bandić je rekao da će se, ako izgubi na izborima, baviti humanitarnim radom.

Nastavljamo raditi u Zagrebu ono što znamo najbolje raditi u Hrvatskoj. U Zagrebu smo u 17 godina napravili istinsku europsku metropolu. Uvijek se može bolje i više i idemo to ‘popeglati’ i završiti, u šestom mandatu, rekao je Bandić.

“Nitko neće u Zagrebu biti u hladnome, bez obzira grijao se na struju ili grijao se na plin. Mi ćemo u gradu naći načina da najugroženijim ljudima koji to ne budu mogli plaćati platimo”, rekao je odgovarajući na pitanje što će učiniti ako poskupe struja i plin.

Kolegicama i kolegama poručio da zapamte četiri riječi – radoljublje, čovjekoljublje, domoljublje te za vjernike bogoljublje – jer su to četiri ishodišne točke čovjekovog uspjeha.

Tajna uspjeha u pet mandata u Zagrebu je u tome što svoje suradnike ne pitam u kojoj su stranci, važno je njihovo znanje, a u tome je i tajna neuspjeha Hrvatske jer najveće stranke kad dobiju izbore dijele plijen i prije izbora, ali ne po sposobnosti nego po podobnosti, rekao je Bandić.

Govor je održao i Beljak koji je rekao da “ne može ne voljeti Bandića kao osobu, prijatelja i susjeda od kojeg je puno naučio” te mu je zaželio puno zdravlja i uspjeha.

Facebook Komentari