U Zagrebu ubojstvo žene, u Splitu pokušaj ubojstva

Policija je u srijedu navečer imala pune ruke posla. U Splitu je došlo do pokušaja ubojstva, u Zagrebu je privedena osoba osumnjičena za ubojstvo ženske osobe.

Vukovarska ulica u Splitu sinoć je bila poprište oružanog sukoba u kojem je ozlijeđen muškarac, javlja policija.

Do sukoba je došlo u 21.20 sati u ugostiteljskom objektu, a ozlijeđeni muškarac prebačen je u bolnicu.

Maskirani napadač upao je u kafić u zgradi Belvedere i pokušao ubiti vlasnika kafića.

Ubojstvo u Zagrebu

A u srijedu navečer je na zagrebačkoj Volovčici došlo do ubojstva ženske osobe.

Ubojstvo se dogodilo oko 22 sata, a osumnjičena osoba je privedena, javljaju iz zagrebačke policije, piše Večernji list.

Majka ubijene 19-godišnje djevojke uvjerena je da je krivac za zločin D.K., 19-godišnji sin poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je od ranije poznat policiji, a koji je zadnji puta privukao pažnju javnosti u travnju prošle godine kada je autom pregazio oca osmero djece koji je, pak, pretrčavao na crveno.

Što se točno događalo tijekom večeri između dvoje bivših ljubavnika, zagrebački istražitelji intenzivno nastoje utvrditi, a prema informacijama s mjesta događaja, ubojica se sam predao policiji.

– D.K. je mojoj kćeri prijetio. Vodili su kazneni postupak. Prošle godine joj je 27. studenoga razbio auto. Uzet joj je Samsung Galaxy. Išla je zbog toga na DORH sad u utorak. Režem si glavu da mi je kćer ubio D.K. Stalno su se prijetili da imaju novaca i da će sve napraviti. Evo, vidite kako je to sad sve završilo. On će tek u lipnju navršiti 20 godina. Bila sam zbog njegovog maltretiranja u IV. Policijskoj postaji. Motiv ubojstva? Ne znam. Otišla sam u noćnu. Radim u Dukatu. Zvao me bivši muž da ga je zvao susjed, da su nam policija i Hitna pred zgradom. Došla sam odmah. D.K. je to napravio. Bili su prije par godina u vezi, pa su prekinuli. Pa su se sudili kad ju je napao tu kod crkve. Stalno s njim problema. Misli ako tata ima novaca, da može sve i svašta. Moja kćer je u ožujku trebala navršiti 19 godina. Ne mogu vjerovati da ta policija ništa nije učinila. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa. Dabogda završio konačno u zatvoru. Pa ovo nije normalno. Ugasiti mladi život?! – rekla je okupljenim novinarima majka ubijene djevojke, prenosi Jutarnji list.

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, u vrlo kratkom vremenu osumnjičeni je uhićen i odveden u policijsku postaju na kriminalističku obradu.

Facebook Komentari