MOST ponudio sindikalcu iz Ine ulazak u politiku: Razmišljam, jer smo u Sisku u nemilosti

Premijer Plenković i njegovi ministri u četvrtak sjednicu Vlade održavaju u Sisku gdje su se susreli i s Predragom Sekulićem, šefom Stožera za obranu Rafinerije Sisak.

N1 razgovarao je sa Sekulićem.

”Iskoristili smo priliku zahvaliti premijeru na dolasku u Rafineriju, kao i na odluci od Badnjaka o otkupu dionica Ine od Mola. Bio je ovo kratak susret, nadamo se dužem uskoro”, kazao je za N1 Predrag Sekulić iz Stožera za obranu Rafinerije Sisak.

”Uvjereni smo da će do otkupa doći, nejasno je po kojem modelu”, govori nam Sekulić.

”Radnici i građani Siska spremni su obraniti Rafineriju bude li potrebe za tim… Ipak, nama je drago da imamo premijera kojega, za početak, zanima Ina i Sisak, koji pokazuje interes za rješavanjem problema”, kazao je Sekulić.

”Rafinerija je najveći poslodavac na sisačkom području, i uz 600 zaposlenih, još oko 400 izvođača ima ugovore s Rafinerijom”, podsjetio je Sekulić.

Je li točno da vam je Most ponudio da se kandidirate za župana Sisačko moslavačke županije?, upitala je reporterka N1.

”Već treće izbore imam raznih ponuda pa tako i Mosta. Vidjet ćemo. Ne mogu reći da me vatreno interesira politika. Znamo da politika o mnogo čemu odlučuje. Razmišljam, jer smo u Sisku u nemilosti, no ako se uključim u politiku ne mislim se odvojiti od sindikata i radničke borbe. Tu borbu bih podigao na višu razinu, ako je to moguće”, odgovorio je Sekulić.

Facebook Komentari