Unsko-sanski kanton: Razgovori o boljoj međusobnoj informiranosti

Piše: Dražen Prša

Privrednu komoru Unsko-sanskog kantona u petak je posjetila delegacija Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Otočac. Nastavak je to uspješne suradnje dvaju komora koja traje već skoro 20 godina, prenosi Glas Gacke.

Predsjednika HGK ŽK Otočac dr. sc. Josu Brajkovića, direktora Milana Kranjčevića i Ivana Bižanovića, županijskog vijećnika, vlasnika i osnivača nezavisnih internet portala GlasGacke.hr, GlasLike.hr, Novalja.cool i SenjskaBura.hr, ugostio je Nihad Šušnjar, generalni sekretar Privredne komore Unsko-sanskog kantona sa suradnicama.

Sastanku se pridružio i Elmir Rekić, direktor, vlasnik i osnivač “Stage Art” d.o.o. Bihać, članice Privredne komore Unsko-sanskog kantona, budući da je cilj sastanka bio uspostava suradnje sa elektronskim i drugim medijima s područja Ličko-senjske Županije koju pokriva HGK ŽK Otočac.

Sestrinski portali GlasGacke.hr, GlasLike.hr, SenjskaBura.hr i Novalja.cool portali su koji plasiraju vijesti i članke koji se tiču svakodnevnog života žitelja svih dijelova Ličko-senjske županije i kojima posjećenost i čitanost bilježe konstantan rast od osnutka do danas.

Logična je bila želja za uspostavom suradnje čelnog čovjeka “Stage Art” d.o.o. Bihać, organizatora koncerata, festivala, sportskih, kulturnih i umjetničkih događaja, sa nosiocima medijskog života Ličko – senjske županije.

“Stage Art” kao partner i članica PK USK, kroz proteklih 20 godina nositelj je svih manifestacijskih oblika i organizacija turneja i koncerata, ukupno oko 780 različitih projekata, a sudjelovao je i u realizaciji projekta prekogranične suradnje “Park prirode Grabovača” sa Općinom Perušić na području Ličko-senjske županije.

Ovim sastankom, suradnja između novih partnera je uspostavljena, utvrđeni su i neki pravci plasiranja budućih informacija o svim događanjima u organizaciji “Stage Art”-a na portalima Ličko-senjske županije.

Također je dogovoreno korištenje medijskog informativnog prostora na ovim portalima od strane Privredne komore USK putem banera koji će sve zainteresirane dovesti na web portal Privredne komore USK i pružiti im informacije o svim događanjima u organizaciji Privredne komore USK, te svim značajnijim poslovnim događanjima u Bosni i Hercegovini.

Osim toga, dogovorena je i razmjena i objavljivanje važnijih, izdvojenih informacija i vijesti putem “Gospodarskog lista” HGK ŽK Otočac i “Poslovnog informatora” – News Letter-a Privredne komore Unsko-sanskog kantona, kako bi se privrednicima s jedne i gospodarstvenicima s druge strane omogućila što bolja informiranost o svim značajnim poslovnim događanjima.
PU USK/Lj. I.

Facebook Komentari