Bivši saborski zastupnik SDP-a: Priznajem da sam ključem izgrebao ta vozila, situacija je bila neizdrživa

Bivši saborski zastupnik SDP-a Romano Meštrović iz Zadra priznao je Zadarskom listu da je izgrebao automobile u Ulici Svete Nediljice u kvartu Varoš.

– Priznajem da sam ključem izgrebao ta vozila i ovim se putem javno ispričavam onima čija sam vozila oštetio. Da mi je tko rekao da ću ovo jednog dana učiniti, ne bih mu vjerovao, ali situacija u kojoj smo dovedeni, postala je neizdrživa – ispričao je Meštrović te dodao da je pribjegao “očajnom činu” kako bi “skrenuo pažnju da pomogne mojoj obitelji i stanarima ove zgrade”.

“Unuka u kolicima više ne možemo dovesti do stana”

– Moja supruga ima metal u koljenima, pa možete zamisliti kako hoda, a malog unuka u kolicima više ne možemo dovesti do stana, zbog toga što nam prolaz zaprječuju automobili čiji vlasnici koji ovdje ne žive i nemaju veze s ovom ulicom. Dođu ovdje i parkiraju, oduzimajući nam mjesto ne samo za vozila, što mi je čak manji problem, nego za najnormalniji prolazak do stana. Pa roditelji s dječjim kolicima više ne mogu tuda proći – požalio se Meštrović koji je SDP-ov zastupnik bio u mandatu od 2000. do 2003. godine.

– Kada se moja supruga jednoga dana između svih tih vozila jedva provlačila, pao mi je mrak na oči zbog tog bezobrazluka i izgrebao sam nekoliko automobila. Teško mi je i tome sam pribjegao kao očajnoj opomeni jer nitko ne reagira i nikog više nije briga zbog ovog problema – zaključio je Meštrović.

Facebook Komentari