VIDEO Jutro incidenata u Đakovu: Utjerao auto u Poglavarstvo, nožem na zaposlenike

Nešto prije 9 sati ujutro dogodila su se dva incidenta u Đakovu, koje policija trenutno istražuje, nastojeći utvrditi jesu li povezani. “Napadnuti” su, naime, Poglavarstvo, odnosno ured gradonačelnika Zorana Vinkovića, te zgrada Fine.

“Konkretno, u zgradu Poglavarstva jedna je osoba utjerala vozilo i oštetila vrata. Ona je privedena u Policijsku postaju u Đakovu i sada traje očevid te razgovor s osumnjičenim”, kazao nam je glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

To se dogodilo u 8:45 sati, a samo tri minute ranije policiji je stigla i dojava da je došlo i do oštećenja na zgradi Fine te da je razbijeno staklo.

Potvrdio je za N1 da su dobili dojavu da je muškarac bio naoružan hladnim oružjem te da je pokušao napasti zaposlenike Poglavarstva, međutim, te tvrdnje zasad nisu potvrđene, kao ni navodi da se radi o činu iz protesta.

“Trenutno traju očevid i razgovor s osumnjičenikom, nakon čega ćemo utvrditi i razinu oštećenja i motive. Što se tiče informacije da je osoba sa sobom imala nož, to se tek treba utvrditi pregledom vozila i same osobe”, navodi za N1 službenik PU osječko-baranjske.

Informaciju je prva objavila lokalna satirična Facebook stranica Hardkoo 6.

Pročelnik gradonačelnikova ureda nije nam htio ništa reći osim da se ne radi samo o napadu na zgradu Poglavarstva, već i na Finu te jednu trgovinu.

Facebook Komentari