Letica: Hribar iznio strašne tvrdnje o Ivoni Juki. Bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati takozvani liberalni umnici i političari

Prof. Slaven Letica osvrnuo se na današnju emisiju Nedjeljom u dva i reakcije na gostovanje bivšeg šefa HAVC-a Hrvoja Hribara.

HRVOJE HRIBAR RADO BI FILMSKU REDATELJICU IVONU JUKU STRPAO U VRAPČE. ZASTRAŠUJUĆE!

Bivši ravnatelj HAVC-a Hrvoje Hribar u emisiji Aleksandra Stankovića “Nedjeljom u 2″ iznio je strašne tvrdnje o Ivoni Juki. Bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati takozvani liberalni umnici i političari.

Evo tih tvrdnji:

Hrvoje Hribar: ”Draga kolegica Juka postala je problem našeg društva. Zamolio sam je da nas poštedi svojih zdravstvenih problema – bila je uhićena u Irskoj. I mene je zvala telefonski za pomoć. To nije ugodno govoriti, ali moram objasniti. Taj incident Ivone Juke imao je dalekosežne posljedice. Kolegica Juka vrijeđala je drugu, talentiranu redateljicu, kojoj je govorila da je kurva. Spominjala je i četnike. Nastojao sam je zaštititi nakon tog problema u Dublinu.”

Anita Juka, sestra Ivone Juke: ”Ivona u zdravstvenom kartonu nema nikakvih psihičkih problema, nije bila kod psihijatra, niti na bilo kakvom liječenju psihičkih bolesti jer ih nema. U Irskoj nismo ni bili na razgovoru u policiji, a kamoli u zatvoru. Ovako strašno izmišljati i blatiti dokazuje da je Hribar opsesivan i lažov. Ovo je utuživo.”

Facebook Komentari