SDP-ovka Sabina Glasovac trebala bi biti kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra, ići u borbu s Kalmetom

Saborska zastupnica SDP-a Sabina Glasovac trebala bi biti kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra.

U ponedjeljak je bila sjednica Gradskog odbora SDP-a u Zadru u ponedjeljak i razgovaralo se o kandidatima i kandidatkinjama, među kojima su i pojedini članovi GO-a. No, ipak je Našićanka Glasovac najbliže kandidaturi.

Kako neslužbeno doznaje N1, sve ide prema tome da će je potvrditi idući tjedan, kada će se odlučiti tko će biti kandidat SDP-a.

Ukoliko se Božidar Kalmeta ponovo kandidira za gradonačelnika, interne ankete HDZ-a pokazuje da će on opet odnijeti pobjedu na lokalnim izborima.

Iako kandidatura Glasovac još nije službeno oglašena, predsjednik Županijskog odbora koalicijskog partnera HNS-a, Milan Stojanov, kaže kako je zadovoljan odabirom SDP-ovog kandidata te će ga i oni podržati.

“I mi smo saznali da je gospođica Sabina Glasovac na sjednici ovoga ponedjeljka izabrana za kandidatkinju za gradonačelnicu, čekamo da nam to još službeno priopće. Tada ćemo zajedno sjesti i konkretnije se dogovoriti o koaliciji. Dosad smo obavili jedan razgovor, ali to je tek početak, slijedi nam niz sastanaka za što bolji izlazak na lokalne izbore. Gospođica Glasovac zaista nam je prihvatljiv kandidat, s njom sam već bio u kampanji za parlamentarne izbore, vrlo je vrijedna osoba, a i njen rad kao saborske zastupnice itekako će pomoći u kampanji, jer je jedna od najvrjednijih u Saboru”, kazao je Stojanov za Zadar News.

Facebook Komentari