Sočni slijed koji će probuditi strasti svakog para: senzualna hrana na Valentinovo

Sočni slijed koji će probuditi strasti svakog para, mogu spremiti i oni koji nisu vrsni kuhari. Ključ uspjeha je da pretočite svoju ljubav u kuhaču i začarate svog partnera ili partnericu senzualnom hranom za dvoje, piše Zadovoljna.hr.

1. Topljeni camembert

Snažan miris topljenog cammemberta svakim će zalogajem poticati apetit vašeg dragog. Za slatkastu aromu prije nego što ga stavite u pećnicu, camembert prelijte medom. Uz ovu kombinaciju možete poslužiti i jabuke za koje kažu da su camembertov najbolji prijatelj.

Ukoliko više volite slane kombinacije, camembert s češnjakom i ružmarinom savršena je kombinacija. Ako pak mislite da češnjak i romantična večera ne idu skupa, ne zaboravite da je češnjak jedan od moćnih afrodizijaka koji će dodatno rasplamsati strasti.

2. Tjestenina u sočnom umaku

Što je romantična večera bez špageta koje će spojiti usne tebe i tvoga dragoga. Ova romantična igrica začiniti će večeru svakog zaljubljenog para. Sočni umaci od gljiva ili rajčice, ovisno o vašim preferencijama, jednostavan su način za kombiniranja s tjesteninom.

Kako izgleda kad ona i on pripremaju jedan drugome večeru po želji, pogledajte u našem videu s mnoštvom slasnih namirnica.

Dok je ona njemu pripremila slasan biftek, on je njoj spremio upravo tjesteninu s umakom od kozica, koja je ispunila sva njezina očekivanja.

3. Čokoladni soufflé

Za kraj ove senzualne večere pripremite čokoladni soufflé iz kojeg se prelijeva čokolada.

Facebook Komentari