Potpredsjednik Sabora Brkić u utvrdi predsjednika Sabora Bože Petrova: Zna se tko će pobijediti u Metkoviću!

Potpredsjednik sabora Milijan Brkić nakon posjeta Stocu u BiH kojem se u nedjelju održavaju ponovljeni lokalni izbori, večeras je došao u Metković, iz kojega je gostovao u Dnevniku 3 HRT-a.

Tom prilikom je, odgovarajući na pitanje voditelja, rekao da će HDZ pobijediti u Metkoviću, toj utvrdi MOST-a.

“Zna se tko će pobijediti, HDZ ima vrhunskog čovjeka, domoljuba, mladog čovjeka Dalibora Milana koji će, uvjeren sam pobijediti na izborima”, rekao je Brkić.

Na svom fb-u je napisao da se susreo sa stranačkim kolegama, prijateljima i našom Mladeži u Metkoviću te HDZ-ovim kandidatom za gradonačelnika Metkovića Daliborom Milanom na predstojećim lokalnim izborima.

“U vrlo ugodnoj i prijateljskoj atmosferi razmijenili smo mišljenja o aktualnim događajima i razgovarali o svakodnevnim problemima s kojima se susreću u tom kraju, a posebice mladi. Uvijek se posebno veselim i neizmjerno sam zahvalan našim mladim ljudima, koji su unatoč zabrinjavajućem trendu iseljavanja iz Hrvatske, puni energije i entuzijazma da se stvari mogu i moraju pokrenuti na bolje u Lijepoj našoj”, napisao je Brkić.

“Mladima treba dati priliku. Oni zaslužuju više i bolje. Treba ih uključiti u sve sfere društva i pokazati im da su upravo oni ti koji mogu voditi Hrvatsku naprijed u bolje sutra. Imamo najljepšu zemlju na svijetu s ogromim potencijalom u mladim ljudima i siguran sam da samo u zajedništvu možemo ostvariti još prosperiteniju i perspektivniju Lijepu našu iz koje se neće odlaziti, nego u koju će se vraćati – koja će biti zemlja sretnih ljudi i u kojoj će se pristojno živjeti.
Mladi su naš ponos, naša budućnost. Stoga, pokrenimo se svi zajedno, uložimo u mlade i dajmo im priliku jer HRVATSKA STE SVI VI !!!”, napisao je Brkić na svom fb-profilu.

Facebook Komentari