Bernardić: Marko Melčić SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba? To je “notorna glupost”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u utorak je izjavio kako jedino “zajednička, ujedinjena opozicija” može na predstojećim lokalnim izborima polučiti dobar rezultat u Zagrebu, a u gradskom SDP-u, kazao je, u tijeku je proces usuglašavanja i konzultacija oko kandidata.

“Svjesni smo da su nužne promjene u gradu i jedino zajednička, ujedinjena opozicija može na ovim izborima polučiti dobar rezultat, ali to znači prije svega zajedništvo i razgovor svih strana, a nikako soliranje i tvrdoglavost. Jedino zajedno možemo napraviti nešto kako bi gradu osigurali nužne promjene”, rekao je Bernardić odgovarajući na pitanja novinara nakon sastanka sa sindikalnim čelnicima.

Novinare je zanimalo hoće li SDP imati svog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika, odnosno postoji li mogućnost da stranka podrži nekog drugog kandidata. Bernardić kaže da je zagrebački SDP krenuo u proces usuglašavanja i konzultacija oko kandidata. “Naravno, razgovaramo i s drugim strankama u Zagrebu i uskoro ćemo imati usuglašene stavove“, rekao je najavivši da će javnost uskoro biti obaviještena tko će biti kandidat za zagrebačkog gradonačelnika.

Na pitanje kako komentira objavu potpredsjednika stranke Ranka Ostojića na društvenim mrežama, koja je potom obrisana, kako zna da će SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika biti dugogodišnji direktor zagrebačke Čistoće, SDP-ovac Marko Melčić, šef SDP-a odgovara kako je to “notorna glupost”. “To što je netko saborski zastupnik ne znači da ne može provaliti glupost”, dodao je.

Facebook Komentari