Pernar prestaje obilaziti škole: Napravite video od 2 min. u kojem govorite zašto sustav smatrate nepoštenim i što mijenjati

Saborski zastupnik Ivan Pernar prestaje obilaziti škole, jer je, kaže, to bilo sredstvo, a ne cilj. Ima i poruku za učenike.

Cilj medija je prikazati mene kao nekog opasnog, tko predstavlja prijetnju za djecu, nasilan je i slično. Međutim, kada bi to bila istina, bi li učenici radili ovakve fotke i htjeli se slikati sa mnom. Zapitajte se svi je li moja slika u medijima realna i na kraju krajeva jesam li ja opasnost za učenike ili za sustav koji cijeli narod skupa s učenicima drži u fizičkom i mentalnom ropstvu.Jesu li učenici izmanipulirani mojom propagandom ili su to tek djeca koja skupa sa mnom viču “car je gol” i smiju se u lice sustavu kojem se starije generacije klanjaju i dive?, pita se Pernar.

Bit otpora je u glavi, u izražavanju misli i stavova. Do sada sam išao u škole na poziv učenika, ali to više nema smisla. Najveći otpor poštovani učenici, nećete napraviti ako se slikate sa mnom, nego ako napravite video od 2 minute u kojem govorite zašto sustav koji trenutno vlada Hrvatskom smatrate nepoštenim (i što bi trebalo mijenjati). Rado ću ga podijeliti na svojoj stranici i vidjet ćete koliko će veliku viralnost imati.
Bit cijele priče s obilaskom škola je bila potaknuti vas na razmišljanje, zainteresirati vas za politiku jer će ona odrediti vašu budućnost. Uz pomoć medija koji su me napadali to sam i uspio. Sada je red za idući korak jer su obilasci škola bili su samo sredstvo, ne i cilj, objasnio je Pernar i dodao: Pokažite onima koji vas podcjenjuju što mislite o njima.

Facebook Komentari