Maras obrušio se na HRT zbog afere sa isplatom dnevnica savjetnicima Zorana Milanovića

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras obrušio se na HRT zbog, po njegovom mišljenju, nekorektnog pristupa temi koja se tiče afere sa isplatom dnevnica savjetnicima Zorana Milanovića.

”Mogući kriminal oko dnevnica u Vladi ima veze s politikom koliko i HTV 4 s ozbiljnim novinarstvom! Pa nisu ti savjetnici bili članovi HDZ-a da bi im na pamet palo da kradu iz državnog proračuna kao što je HDZ radio za vrijeme Fimi Medie.

Svima je u Hrvatskoj danas valjda jasno da se mogući kriminal oko novca isplaćenog za dnevnice u Vladi RH dogodio na nižim razinama i da sa bivšim savjetnicima ili predstojnikom ureda premijera nema nikakve veze.

Svima osim HTV-u, koji danas u emisiji na četvrtom programu ispituje gospodina Budaka kao da je u Uskoku. Pitanja poput da li vas je iznenadilo, ili SDP tvrdi da su to podmetanja što vi kažete, ne da su glupa nego pokazuju elementarnu nekorektnost i želju HDZ-ove televizije da se SDP što više poveže sa tom aferom.

HTV više ne radi emisije o HEP-u, INA-i dok Plenković netransparentno pregovara sa Orbanom. To ih ne zanima.

Medijski prikrivaju novu štetu koju nam HDZ želi nanijeti! Što će tek biti kad Plenković stavi svog favorita za novog direktora?”, napisao je na Facebooku Maras.

Facebook Komentari