Jandroković kaže, u HDZ-u ima puno optimizma oko izbora u Zagrebu: I Mikulić je jedan od kandidata, a ima ih još

Piše: Dražen Prša

U zagrebačkom HDZ-u održane su redovite sjednice kako proširenog Predsjedništva Gradskog odbora, tako i samog Gradskog odbora. Na sjednicama je sudjelovao i glavni tajnik HDZ-a (i potpredsjednik Hrvatskog sabora) Gordan Jandroković.

Glavni tajnik Jandroković dao je izjavu za Novu TV.

Ovo su redovite sjednice Predsjedništva Gradskog odbora i Gradskog odbora. Došao sam u okviru svojih redovitih obilazaka županijskih organizacija. Razgovarat ću s kolegama o tome kako idu pripreme za izbore i onome što bi u ovom trenutku bilo najbolje za HDZ. Potom ćemo – u konzultacijama sa Središnjicom – donijeti najbolje odluke za stranku. Optimistični smo – vjerujemo da postoje jako dobri izgledi za HDZ u Gradu Zagrebu, kaže Jandroković.

Postoje razni pritisci iz javnosti i medija da izađemo sa svojim kandidatom, no još ćemo pričekati jedno vrijeme te ćemo onda donijeti odluke za koje vjerujem da će iznenaditi konkurenciju.

Mnogo stranaka u mnogo gradova i županija još uvijek nije izišlo s kandidatima. Mi smo već u dosta sredina odredili svoje kandidate. Vrlo skoro to će biti i u Gradu Zagrebu.

Ima još dovoljno vremena. I Mikulić je jedan od kandidata, ima ih još nekoliko. O svemu tome uskoro ćemo donijeti odluke, rekao je Jandroković.

gohdz.predsj_7

Facebook Komentari