Hajdašijana: SDP-ovci na službenim stranicama županije cestu nazvali po živom čovjeku, postala predmet poruge

Traje zanimljiva rasprava na društvenim mrežama, otkad je jučer otvorena cesta u Zagorju.

“Puštena u promet nova dionica „Hajdašijane“, na potezu od od Andraševca do Bedekovčine”, stoji na službenoj stranici Krapinsko-zagorske županije uz izvještaj s događaja, otvaranja ceste s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Da je neobično da se cesta naziva po živom čovjeku, SDP-ovcu Siniši Hajdašu Dončiću primijetili su i na društvenim mrežama.

Prvo su mladi SDP-ovci jučer širili grafiku da je otvorena “Hajdašijana”.

hajdasijana.sdp.mladi

Na društvenim mrežama su se šalili da je tako nazivaju jer je Hajdaš Dončić imao zemlju na trasi na kojoj je cesta rađena.

U sklopu očito dogovorene akcije cestu su danas “Hajdašijanom” nazvali i na službenim stranicama Krapinsko-zagorske županije.

hajdasijana.KZZ

Na mrežama su naravno reakcije Zagoraca:

Novac svih građana i portal svih Zagoraca zloupotrebljavaš u privatne propagandne svrhe! Da Ti je to našeg Zagorja, cestu biste zvali Zagorijana! A zašto ne Zokijana?!
Bolesno i jadno. Bljuje nam se. Koliki moraš biti kompleksaš da stranka po Tebi naziva cestu. A propali ste u stranci i ti i tvoj kandidat za predsjednika SDP-a Orsat Miljenić – kojem si neuspješno vodio stožer. Iskompleksirani Hajdašu, želiš po samom sebi nazvati “spomenik”, a želio si rasprodati autocestu i umjesto gradnje Pelješkog mosta predlagao si balone, pontone i trajekte!

Već se na mrežama izruguju uspoređujući priču s Lujzijanom.

hajdasijana.kompleksasica

Share This Article