Brodsko-posavski župan Danijel Marušić ide po novi mandat

Piše: Dražen Prša

Na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Brodsko-posavske županije, na kojoj je sudjelovao i glavni tajnik stranke Gordan Jandroković, župan Danijel Marušić dobio je jednoglasnu potporu za kandidaturu u borbi za novi mandat na predstojećim lokalnim izborima.

„Zadovoljni smo radom naše stranke u ovoj županiji i očekujemo da će birači to i potvrditi na lokalnim izborima. Naše kolege ovdje imaju snažnu potporu vrha HDZ-a. Očekujemo, ponavljam, novu pobjedu i još bolje rezultate nego prije četiri godine. S optimizmom gledamo na predstojeće izbore“ – poručio je glavni tajnik Jandroković.

Hrvoja Špicera, ravnatelja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić Mažuranić“, prošlog je četvrtka Gradski odbor HDZ-a Grada Slavonskog Broda jednoglasno izabrao za kandidata za gradonačelnika.

Nakon izbora, Špicer se zahvalio stranačkim koleg(ic)ama na ukazanom povjerenju i najavio da će u svom mandatu podjednako voditi brigu o svim Brođanima, a svoj grad približiti Zagrebu i zapadnoj Europi, te dodao da će se fokusirati na ekonomski i kulturni oporavak grada kako bi Slavonski Brod ponovno postao ugodno mjesto življenja.

Nakon Osijeka, Šibenika, Krapine, Virovitice, Gospića i Rijeke, Slavonski Brod sedmo je županijsko sjedište u koje je u okviru redovitih obilazaka terena glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković došao potanje se upoznati sa stanjem u stranačkim organizacijama i provjeriti kako teku pripreme za izbore.(HDZ)

Facebook Komentari