VIDEO Pop rock scena dobila je obećavajuću prinovu – Heidi šeće psa, pogledajte novi spot

Hrvatska pop rock scena u posljednje vrijeme i ne obiluje kvalitetnim novitetima, tako da bi pojava banda Heidi šeće psa s pjesmom “Još sam tu” mogla biti pravo osvježenje.

Gitarist i autor Hrvoje Borošić te Smiljana Štrbac kao vokal su okosnica, a band čine i iskusni klupski glazbenici i prijatelji, Goran Horvat na bubnjevima i Saša Zec na basu, te mladi, perspektivni glazbenici Lovro Ašperger na solo gitari i Josip Blažević na klavijaturama.
 
Producent je Žan Jakopač iz legendarnog Šo!Mazgoona, pjesma je snimljena u Žanovom studiju, a kao gost na akustičnoj gitari bio je i Daniel Vukoja, basist grupe HITchCOCK.


 
Smiljana Štrbac i ranije je nastupala kao prateći vokal, a poznato je lice s malih ekrana – dugogodišnja plesačica i plesna pedagoginja koja je u plesnoj skupini Tihane Škrinjarić nastupala na televiziji i na predstavama, što je vidljivo i na spotu.
 
Borošićeve autorske pjesme bile su ranije izvođene, na Chansonfestu 2015. “Još ovaj put”, a „Črna Mura“ na MEF-u 2016. godine.

Kako doznajemo, Heidi šeće psa već ima u pripremi nekoliko singlova, pa bi se u dogledno vrijeme mogao očekivati i prvi album.

heidi2

Facebook Komentari