RAT NA MREŽI Letica: Iako je osobno debeo kao prasac, ismijava Predsjednicu – Visković: oboje su subinteligentni, on je slinavi starac

Svako toliko, književni kritičar, pisac i leksikograf Velimir Visković, preko svoje facebook stranice, pozove svoje sljedbenice i sljedbenike na javno iskazivanje prezira, mržnje i gađenja prema hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, napisao je prof. Slaven Letica na svom fb-u.

“Još jedan javni poziv Velimira Viskovića na gluhu i slijepu apatridsku mržnju hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Svako toliko, književni kritičar, pisac i leksikograf Velimir Visković, preko svoje facebook stranice, pozove svoje sljedbenice i sljedbenike na javno iskazivanje prezira, mržnje i gađenja prema hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

Pritom nema baš nikakvih moralnih ili barem muško-đentlemenskih obzira, dobrih građanskih i seoskih DALMATINSKIH manira. Iako je osobno „debeo ko prasac“, neurotičan i sklon znojenju tipičnom za hiper-neurotične i nesretnike, V.V. hrvatsku predsjednicu često javno ismijava zbog njenog navodno ružnog izgleda. Naziva je čak i Miss Pig.

Najnoviji poziv na hejtanje i trolanje nije usmjeren prema izgledu prema, budimo ipak objektivni, prilično lijepoj i šarmantnoj ŽENI, nego prema njenom navodnom oskudnom umnom potencijalu.

Evo POZIVA NA MRŽNJU PREDSJEDNICE koje je objavio 20. siječnja 2017. u 11.52 sata:
„Već dugo to govorim, vidjelo se to još u izbornoj kampanji: Ona je potkapacitirana, subinteligentna, posve profesionalno nekompetentna! A tako beskrajno ambiciozna! Baš kartonska predsjednica!“

U demokratskom društvu svatko ima, dakako, pravo na štošta, pa i pravo na mržnju koja SVAKOG OPSESIVNOG MRZITELJA – to i Velimirov primjer potvrđuje – čini silno frustriranim, nesretnim i jadnim.

Razumijem Velimirovu mržnju i nesreću i one me ne čude i ne ljute, ali me malo brine što je među 420 ljudi koji su lajkali njegov opskurni, zavidnički zapis, među onima koji su napisali 34 komentar, pa i među onih 17 koji su podijelili njegov poziv na mržnju hrvatske predsjednice nekolicina mojih facebook prijateljica i prijatelja.

Upravo njih molim da me defrendiraju, jer u dalmatinskoj/sredozemnoj i zagrebačkoj/srednjeeuropskoj kulturi u kojoj sam odgojen i socijaliziran tako primitivno vrijeđanje ŽENA smatramo primitivnim, balkanskim. Posebice kad dolazi iz usta ili pera ostarjelog, znojnog i kao-prase-debelog trola koji skriva stvarne motive vlastite mržnje: hrvatska predsjednica ranila je njegovu fatalnu ljubav prema njegovoj ISTINSKOJ DOMOVINI – SFRJ.

A da je ta ljubav doista vječna pokazao je i nedavno (29. studenog 2016.) kada je na svojoj facebook stranici svim svojim prijateljicama i prijateljima čestitao Dan Republike (SFRJ): “Aniću, Aniću, jadan ne bio; za ovu količinu nostalgije, Bruna Esih će ti propisati doživotnu zabranu objavljivanja u svim hrvatskim medijima i pet godina ljuštenja krumpira. No, svejedno, sretan Dan Republike svim nostalgičnima, pa makar za to svi skupa godinama ljuštili krumpire.”

Za one koji možda ne znaju kako izgleda ostarjeli muškarac koji se izruguje izgledom hrvatske predsjednice KGK, objavljujem fotke Njega i Nje.”

visković predsjednica

Uslijedio je odgovor

Upozorili su me kako me na svome profilu napala ona smiješna, davno prolupala, kreatura, koja se povremeno prerušava u povijesne kostime i pentra na nesretne konje (iako uopće zna jahati),odgovorio je na svom fb-u Velimir Visković, književni kritičar, esejist i leksikograf.

Jer da ja “hejtam” njegovu premilu predsjednicu, pred kojom on preponizno puzi kao uzorom svekolike pameti, ljepote, političke mudrosti, svjetskopovijesne važnosti itd.

Prvo, odgovaram, predsjednica je političarka, netko tko kreira hrvatsku politiku ne samo u konjanikovo ime, već i moje.

I moje je pravo reći sto mislim o njoj kao javnoj djelatnici: potkapacitirana, subinteligentna, nekompetentna… Da, i bez elementarnog estetskog ukusa, evo dodajem i to, jer ona svojom pojavnošću reprezentira sve građane (rekla bi ona – i seljake) lijepe naše.

To što je ona takva kakva jest predmet slinavo-staračkog obožavanja Slavena Letice samo je dokaz više njegove subinteligentnosti. Lošeg ukusa. Udvorništva.

A da ne ponavljam sve ono što sva pristojna javnost misli već godinama o tom smiješnom klaunu Ĺetici, prepuštam riječ Viktoru Ivančiću koji ga je jučer baš propisno oderao u Novostima, kao trola u kupusu, napisao je Visković i podijelio tekst iz Novosti, http://www.portalnovosti.com/trol-u-kupusu.

Facebook Komentari