Stazić kritizirao Predsjednicu zbog puta u SAD: Trebala bi se ispričati, cijeli njezin put bio je jadan

SDP-ov saborski zastupnik Nenad Stazić komentirao je predsjedničin posjet SAD-u, ali i njezino ponašanje nakon povratka u Hrvatsku. Istaknuo je kako smatra da je najbolje da se Kolinda Grabar Kitarović ispriča hrvatskoj javnosti.

“Bez obzirom na objavljena imena kongresnika, ali i neke anonimuse, za koje ne znamo tko su i koga predstavljaju, mislim da to nije razina jednog šefa države da se na tom nivou sastaje. Cijeli taj njezin put je bio jadan. I ono bijedno javljanje ispred plota Bijele kuće. Smrznuta, jadna i nikakva. Što nije mogla naći neko malo toplije mjesto? Vidi se da je ženi hladno”, kazao je Nenad Stazić.

“A i kada se vratila, ona gostuje u emisiji zabavnog programa. Gostuje kod jednog dvorskog, režimskog novinara, gdje opet ništa nije objasnila”, dodao je.

“Vjerujem da je najbolje da se ta afera završi njezinom isprikom. Isprikom svim hrvatskim građanima, nama koji nismo za nju glasovali jer smo mogli pretpostaviti kako će nas predstavljati, ali prije svega onima koji su joj dali svoj glas jer ih sramoti”, zaključio je Stazić.

Share This Article