Pernar se opravdava zbog ignoriranja Lijepe naše: Da poginuli branitelji znaju na što Hrvatska danas liči, okrenuli bi se u grobu

Zastupnik Živoga zida Ivan Pernar na svom fb-u uputio je nekoliko zanimljivih poruka nakon jučerašnjih prozivki.

Nakon što se saborski zastupnik Živoga zida Ivan Pernar jučer nije dignuo u Saboru tijekom intoniranja hrvatske himne i minute šutnje za sve one koji su poginuli za Hrvatsku, Pernar se na svom Facebooku pokušao opravdati.

“Da poginuli branitelji znaju na što Hrvatska danas liči, okrenuli bi se u grobu. Njima ne treba minuta šutnje, treba im Hrvatska za koju su se borili, a ne ova lakrdija od države”, napisao je Pernar na Facebooku, a zatim je opet spomenuo beskućnike i skupljače boca koje često ističe u svojim govorima.

“Kada će u Saboru napraviti minutu šutnje za sve beskućnike i skupljače boca?”, upitao se Pernar.

Jučerašnje aktualno prijepodne u Saboru započelo je intoniranjem hrvatske himne, a mnogi su ostali neugodno iznenađeni kada su vidjeli da se Ivan Pernar tijekom intoniranja himne nije ustao.

Saborskog zastupnika kritike nisu pretjerano pogodile.

“Neće me domoljublju učiti oni koji zadužuju i rasprodaju našu zemlju”, napisao je na svom Facebooku Pernar.

“Čovjeka domoljubom ne čini to da li stoji ili sjedi za vrijeme sviranja himne nego njegov odnos prema vlastitom narodu i suverenitetu vlastite države. Oni koji su doveli naš narod na prosjački štap, te posljedično do masovnog egzodusa građana naše zemlje, kao i lišavanja naše zemlje svakog oblika suvereniteta, to su ti koji su stajali za vrijeme sviranja himne i držali se za srce. Kada stvarni domoljubi, a ne oni koji zadužuju i rasprodaju našu zemlju budu većina u Saboru, onda ću prvi stajati i držati se za srce zajedno s njima. Oni koji misle da HDZ-ovci vole Hrvatsku, a ja ne, zato jer oni stoje za razliku od mene tijekom sviranja himne su naivne budale kojima je lako manipulirati”, završio je svoje Facebook obraćanje na ovu temu.

Share This Article