Horor istraga u Italiji: Jesu li Slovencu u kineskom restoranu umjesto medvjeđe šape poslužili ljudsku nogu

padova

Nakon što je konobar na društvenim mrežama podijelio jezivu fotografiju navodno snimljenu u njegovoj kuhinji, vlasnici kineskog restorana u Italiji optuženi su za posluživanje ljudskih stopala, piše Daily Mail.

Naime, gosti restorana u Padovi poželjeli su isprobati kinesku delikatesu – šape medvjeda, a konobar, čije ime nije poznato, za to vrijeme je u kuhinji restorana snimio ono što im je poslužio.

Ono što je na fotografiji vidljivo su dva razrezana komada mesa koja djeluju kao dijelovi ljudske noge, no konobar tvrdi da je riječ o medvjeđim šapama koje je poslužio jednom Slovencu i njegovim prijateljima.

Nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama, restoran je prijavljen nadležnim vlastima.

Policija i inspekcija pronašli su 24 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjiva podrijetla. Osim toga, restoran se ne pridržava standardna čistoće, pa su tako zatekli hladnjak, podove i pećnicu u potpunom neredu, a dijelu namirnica istekao je rok trajanja.

Policija je konzultirala forenzičare kako bi pogledali fotografiju noge i njima na prvi pogled izgleda kao da je riječ o dijelu ljudskog tijela. Istraga je i dalje u tijeku.

Ovo je slika koju je kuhar podijelio na društvenoj mreži.

stopala

Share This Article