Definitivni razlaz s HSS-om: Župan Koren stvara stranku, pridružuje mu se 12 predsjednika općinskih i gradskih organizacija

Nezadovoljni postojećim stanjem u HSS-u, neki od istaknutijih članova te stranke stvaraju novu političku stranku.

Jučer je u Koprivnici održana inicijalna sjednica „Mreže“, političke stranke u osnivanju. Mrežu nezavisnih listi, političke platforme nastale na temeljima HSS-a, čine svi oni koji su nezadovoljni postojećim stanjem u HSS-u, vođenjem predsjednika Beljaka i u našem slučaju vođenjem njegovog „namještenika“ Mađera, kao i svi oni koji su u krajnje „demokratskim procesima“ suspendirani i odstranjeni iz stranke. Na sjednici se okupio reprezentativan broj onih koji predstavljaju HSS-ovu infrastrukturu na području Županije, i to 12 predsjednika općinskih i gradskih organizacija, kao i predstavnici još nekoliko općina.

„Mreža“ planira imati i svoje kandidate za izvršne funkcije u općinama, gradovima i županiji, a uskoro ćemo naš program prezentirati javnosti. Dakako da osim postojeće infrastrukture pozivamo i računamo na puno širu podršku, pa i članstvo, svih onih koji se dosad nisu bavili politikom. Pozivamo sve one koji žele dati svoj doprinos u razvoju svojih sredina, da nam se pridruže, napisao je Darko Koren ispred Političke inicijative „Mreža“.

Facebook Komentari