Župan Sisačko moslavački Ivo Žinić donirao računalo UDVDR Klubu Vrbina

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić darovao je Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Klub Vrbina računalo za potrebe udruge. Ivo Šterk, dopredsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije zahvalio se županu na doniranom računalu koje će im omogućiti kvalitetniji i napredniji rad.

„Vi znate da danas sve ide preko interneta, ne možemo se javiti na natječaj ako nemamo ispravno računalo. Puno vam hvala na donaciji. Zahvaljujemo se na dosadašnjoj potpori, nadamo se još boljoj suradnji. Uvijek ste nam dobro došao gost jer ipak ste jedan od naših suboraca koji ste s nama u rovovima proveli dobrih pet godina i znate naše potrebe“, rekao je Šterk.

Dubravko Habulin, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Ogranak Sisak je istaknuo kako Udruga ima više od 1200 članova, od čega 180 aktivnih, dok Klub Vrbina ima 50 aktivnih članova.

„Ovaj Klub je najaktivniji u našem ogranku i u ovim prostorima smišljamo, planiramo, dogovaramo sve aktivnosti koje imamo u planu. Vrlo smo zadovoljni prostorom kojeg imamo, samo možemo zahvaliti u ovo blagdansko vrijeme županu što je uz ostale pomoći kojima nas prati i naš program, evo donirao jedno vrhunsko računalo za nas, za naše potrebe i nadam se da će nam to puno pomoći u daljnjem radu“, rekao je Habulin.

Župan Ivo Žinić je istaknuo kako je Udruga vrlo aktivna te su članovi Udruge jako vrijedni. Dodaje kako Udruga vodi brigu o hrvatskim braniteljima i svim događanjima vezanima za Domovinski rat.

„Mi kao Sisačko-moslavačka županija vodimo brigu i pomažemo udrugama i financijski. Sada smo donirali jedno računalo koje će Udruzi itekako pomoći u radu, jer oni su imali jedno zastarjelo računalo. Mi kao županija imamo 10-tak i više računala koji više nisu u upotrebi kod nas jer imamo novi program, a računala su kvalitetna i malo nadograđena, kako bi doista moglo pomoći Udruzi u njihovom radu“, istaknuo je župan Žinić.

Članovima Udruge se zahvalio na dosadašnjoj suradnji te poželio da iduće godine, suradnja bude još uspješnija.

Dražen Prša/portal53.hr

Facebook Komentari