Pernar: Trebalo smijeniti kompletan Ustavni sud, a zašto su neki ignorirali objavu o Karamarku, procijenite sami

Ustavni sud je trebao potvrditi Sanaderovu presudu, a domaći onda raskinuti ugovor s MOL-om kao štetan i koruptivan te udariti MOL-u veliku kaznu zbog podmićivanja najviših državnih dužnosnika, drži saborski zastupnik Ivan Pernar.

Arbitraža je po meni bila potpuno nepotrebna i na kraju vidimo na našu štetu. Najveću odgovornost za gubitak po našu državu snosi Ustavni sud koji je presudio u korist Sanadera i po meni bi trebalo smijeniti kompletan njegov sastav, smatra Pernar.

Dragi prijatelji, svi domaći mediji pate od kolektivne amnezije, ni jedan ne povezuje poništavanje presude Sanaderu od strane Ustavnog suda sa gubitkom arbitražne tužbe, kaže Pernar.

Odnosno, da je odluka Ustavnog suda išla izravno na štetu naše države i naroda, a u korist Sanadera i MOL-a.
Također, jedina osoba koja je unaprijed ispravno vidjela ishod arbitraže i zatražila da se iz nje povučemo bila je Tomislav Karamarko.

Iako su ga mediji tjednima razapinjali zbog toga jer se protivio arbitraži, u trenutku kada je postalo jasno da je ishod arbitraže negativan po nas, niti jedan medij nije se usudio napisati “Karamarkova procjena je bila ispravna” ili pak “pobornici arbitražnog postupka bili su u krivu”.

Zašto, ne znam, i nakon što sam vidio u kojoj mjeri mediji ignoriraju tu očitu činjenicu koja povezuje poništavanje presude Sanaderu, gubitak arbitraže i Karamarkov stav prema njoj, odlučio sam testirati ih i objaviti de facto lažnu vijest koja dovodi u pitanje napad u Berlinu.

Rezultat je očekivan, Index i Telegram su se ulovili na udicu i išli prenositi moju objavu iako su onu za nas puno važniju uz Sanadera, INA-u i Karamarka ignorirali. Zašto, procijenite sami, zaključuje Pernar.

Facebook Komentari