Pernar ima samo jednu želju za Božić, da se ljudi vrate u Hrvatsku: HDZ nas želi raseliti sve

Zastupnik Ivan Pernar nije u Hrvatskoj, obilazi BiH, a na fb-u je napisao koja mu je jedina želja za Božić, ali i tko je po njemu kriv za taj problem.

Moja želja za Božić je da se sve obitelji koje su napustile našu zemlju vrate iz inozemstva i da živimo u normalnoj zemlji u kojoj će biti mjesta za njih, da mogu imati dobar život. Drugih želja nemam, napisao je Pernar.

Dragi prijatelji, pitaju me neki zašto obilazim samo Bošnjake. To nije bio moj izbor, moj izbor je bio govoriti za hrvatske televizije i obilaziti moju zemlju i moj narod, ali mi je HDZ oduzeo tu mogućnost. Zbog toga obilazim drugu zemlju i drugi narod, govorim za druge televizije i gostujem kod drugih ljudi.
To je dakle odlukom i voljom HDZ-a, a ne mojom vlastitom. Da je do mene govorio bi na HTV-u, a ne na FTV-u, ali takvo što mi je zabranjeno. HDZ je neprijatelj hrvatskog naroda i želi nas sve raseliti iz naše zemlje, to je politika koju vjerodostojno provode i u Hrvatskoj i u BiH. Molim vas da slomimo tu organizaciju na izborima, ona je neprijatelj svakog poštenog čovjeka koji voli našu zemlju, napisao je Pernar.

Facebook Komentari