Liječnici neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ iz Popovače ocijenjeni “najdoktorima Hrvatske”

Županija Sisačko moslavačka krajem ove godine ima svakako još jedan od zaista vrijednih priznanja, i to upravo među liječnicima.

Portal najdoktor.com tradicionalno svake godine proglašava najbolje liječnike, prema ocjenama i komentarima koje daju sami pacijenti. Kriteriji po kojima ovaj portal bira najbolje doktore i doktorice su: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara. Neargumentirani komentari nisu uzimani u obzir.

Na popisu najboljih doktora našlo se i troje liječnika iz Sisačko – moslavačke županije, a što je posebno zanimljivo, svih troje su djelatnici Neuropsihijatrijske bolnice Dr. Ivan Barbot u Popovači.

Prema mišljenju pacijenata titulu “Najdoktor 2016” dobili su: psihijatri dr. Anamarija Milun i dr. Spomenko Ilić, te dr. Višnja Mandac Bajan, specijalizantica iz psihijatrije, a sve troje zaposlenici bolnice u Popovači. U uži izbor je ušla još jedna psihijatrica iz ove bolnice, dr. Zdenkica Borko Ivandić.

“Najveća i najznačajnija pohvala za rad svakog liječnika je upravo ona koju dobije od svojih pacijenata. Njihove ocjene su realne, iskrene i odraz su stvarnog rada i pristupa koji liječnik pokazuje prema pacijentima.

U Neuropsihijatrijskoj bolnici Dr. Ivan Barbot smo posebno ponosni na angažman naših kolega, kako stručni, tako i onaj ljudski i humani. Ovo je potvrda kvalitete rada i naše bolnice i njezinih zaposlenika, čemu se pridaje velika važnost u svakodnevnom radu. Naravno, ova priznanja su i daljnji poticaj svima da još bolje i kvalitetnije obavljamo svoj humani posao” rekla je prim. dr. Marina Kovač, ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice Dr. Ivan Barbot iz Popovače.

Dražen Prša

Share This Article