Andro Krstulović Opara odgovorio Sabini Glasovac nakon prozivki na saborskom odboru

Predsjednik saborskog odbora za obrazovanje i znanost i kandidat za splitskog gradonačelnika, Andro Krstulović Opara, putem Facebooka odgovorio je Sabini Glasovac na njene prozivke da brani državnog tajnika Matka Glunčića.

“Izjava državnog tajnika Glunčića je bila nedopustiva i omalovažavajuća i zaslužuje osudu svakog odgovornog čovjeka. Državni dužnosnici moraju biti svjesni posljedica izgovorene riječi. Stoga se nadam da će o izjavi državnog tajnika Glunčića saborski Odbor za obrazovanje, znanost i kulturu, kojem sam na čelu, raspravljati već na sljedećoj sjednici.

Naravno, to će tako biti ukoliko oporba bude napustila taktiku opetovanja današnjeg showa koji je puki spin i populizam, a kojem je posljedica po drugi put opstrukcija izbora članova Nacionalnog vijeća za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj. Očito je da nekima nije do funkcioniranja krovnog tijela hrvatske znanosti. Apeliram stoga na odgovornost i profesionalnost svih članova Odbora, koji uostalom upravo zbog toga i postoji”, napisao je Opara.

VIDEO Ranko Ostojić oduševljen vikanjem stranačke kolegice HDZ-ovcu da laže: Bravo Sabe!

Facebook Komentari