Dugoročna prognoza: Donosimo kakvo će vrijeme biti za Badnjak i Božić

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

U Hrvatskoj će sutra biti djelomice sunčano vrijeme, povremeno s više oblaka. Ponajprije u unutrašnjosti ponegdje može biti slabih oborina na granici kiše i snijega, a na sjevernom Jadranu vrlo malo kiše. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar većinom slab, na Jadranu još u noći ponegdje umjerena bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od -7 do -2, a na Jadranu većinom od 1 do 7 °C. Najviša dnevna od 2 do 7, a na Jadranu od 8 do 14 °C, javlja DHMZ.

Prema dugoročnijoj prognozi, stabilno vrijeme bez padalina trebalo bi se zadržati u idućim danima, a i temperature bi trebale ostati iste. U četvrtak se očekuje naoblaka u većem djelu zemlje što bi moglo donijeti kišu na sjeverozapadu zemlje, a u Fužinama bi moglo pasti i malo snijega.

Prema prognozama Accuweathera, i u tjednima pred nama očekuje nas stabilno vrijeme s malo oborina. Tek bi se u četvrtak 22. prosinca moglo dogoditi da padne malo snijega, no nemojte ga očekivati za Badnjak i Božić kada će biti suho vrijeme s temperaturom oko nule. Suho bi trebalo biti i za Staru godinu.

Facebook Komentari