Pernar: Tko je čovjek, a tko robot, tko ima srce, a tko je poslušnik, evo tko me najviše razočarao

Zastupnik Ivan Pernar na fb-u se oglasio o svojim kolegama zastupnicima.

Dragi prijatelji, kada sam dolazio u Sabor pristupio sam svima otvoreno, ne sudeći o nikome na temelju njegove pripadnosti nekoj stranci.

Pošao sam od pretpostavke da su svi oni prvenstveno ljudi, a onda tek sve ostalo.

Međutim, od svih ljudi u Saboru, malo je onih za koje mogu reći da imaju u sebi empatije, koji nisu roboti već su zadržali ljudskosti u sebi.

Htio bi kao takve izdvojiti Željka Lackovića, Krešu Beljaka, Miru Bulja (iako je jednom igrao prljavo), Nenada Stazića i Milorada Pupovca.

Kao ljude koji su me razočarali s ljudske strane izdvojio bi Sabinu Glasovac kao jedinu ženu prema kojoj sam iskazivao otvorenu simpatiju, a da bi mi ona vratila na način da neće biti protiv skidanja mog imuniteta.

Ne boli me što će HDZ-ovci glasati da mi se skine imunitet, kao ni 90% MOST-ovaca ili većina SDP-ovaca, jer od njih drugo nisam niti očekivao.

Međutim, ako Maras ne bude protiv skidanja mog imuniteta, past će u mojim očima kao čovjek i izgubiti poštovanje koje je do sada imao.

Jedina osoba koja me pozitivno šokirala u Saboru je Nenad Stazić koji je rekao da je optužnica protiv mene vrhunac cinizma i da će glasati protiv skidanja imuniteta.

U četvrtak neće biti odlučeno o mom imunitetu jer je ta odluka već unaprijed donesena. U četvrtak će se vidjeti tko je čovjek, a tko robot, tko ima srce, a tko je poslušnik, tko će dobiti moje poštovanje, a tko zauvijek biti zaboravljen, napisao je Pernar.

Pernar o Sabini Glasovac i skidanju imuniteta: Ja tebe volim, kako mi to možeš napraviti

Facebook Komentari