U sklopu Adventa u Aquatici danas nastupili rogisti Lovačkog saveza Karlovačke županije

Advent u Aquatici

Karlovčani koji uživaju u blagdanskoj atmosferi ove godine na raspolaganju imaju jednu novu lokaciju – Aquatiku. Advent u Aquatici otvoren je prošlog vikenda na trgu ispred ulaza u akvarij, a program će trajati do 18. prosinca.

Štandove s ručno izrađenim božićnim ukrasima i darovima čiji je prihod od prodaje namijenen za humanitarne svrhe, prigodnu ugostiteljsku ponudu i zabavni program, nudi vam “Advent u Aquatici”. Nedjeljno jutro bilo je rezervirano za nastup rogista Lovačkog saveza Karlovačke županije.Bila je ovo prilika da lovačke rogiste upozna nešto drugačija publika od one uobičajene na događanjima na kojima inače nastupaju.

Blagdanski program u Aquatici nastavlja se i sljedeća dva adventska vikenda. Osim vikendom, program se održava i tijekom tjedna. U utorak, 6. prosinca, povodom blagdana svetog Nikole, na rasporedu je plesna radionica i predstava za djecu “Bilo jednom ispod vode”. Dok je program na trgu besplatan, radionica i predstava odvijat će se u samom akvariju za što će ipak biti potrebno kupiti ulaznicu.

U četvrtak je na redu još jedna predstava – ”Nevidljivi susret(i)”, koja će biti izvedena u sklopu zimske edicije Karlovac Dance Festivala. Iduće nedjelje pak u Aqutiku stiže betlehemsko svjetlo.

Sudeći prema prvim reakcijama posjetitelja, Advent u Aquatici pokazao se dobrom idejom, kaže ravnateljica Margatina Maruškić Kulaš.

Dražen Prša/Trend.com

Share This Article