Bernardić i Ostojić u drugom krugu za predsjednika SDP-a, jedan drugom poslali poruke

Završio je prvi krug izbora za predsjednika SDP-a. Najviše glasova članova stranke, 46 posto, osvojio je Davor Bernardić koji će se u drugom krugu natjecati s Rankom Ostojićem kojeg je podržalo 22 posto članova.

U središnjici SDP-a javnosti su se obratila oba kandidata koja će nastaviti svoju utrku za Milanovićevog nasljednika.

”Čestitam i Ranku koji je izborio ulazak u drugi krug. Pokazali smo da smo velika stranka. Hvala svima na korektnoj kampanji”.

Bernardić je poručio kako će se za sve njegove protukandidate naći mjesto unutar stranke po završetku izbora.

”Moji protukandidati na izborima… SDP vas treba i uključit ćemo vas u rad SDP-a za izgradnju boljeg i modernijeg društva jednakih šansi”, kazao je.

”Čeka nas kao SDP-ovce izgradnja boljeg društva i promjena u Hrvatskoj. Nisu svi isti ali svi moraju u Hrvatskoj imati istu šansu”, zaključio je Bernardić.

Okupljenima se obratio i Ranko Ostojić.

”Ja vam se zahvaljujem na fer borbi. Protukandidatima čestitam što smo sačuvali obraz SDP-a. Ono što je moja poruka je zahvala svim članovima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su glasovali za mene”, kazao je Ostojić.

Istaknuo je kako su ovi izbori bili SDP-ov praznik demokracije.

”Čestitiam i Davoru, a moram reći da će naše starije snage odmjeriti borbu jer ja nikad ne odustajem. U SDP-u smo se naučili da se borimo-  trebaš izać i borit se. Davore neće biti lako”, poručio je Ostojić.

Facebook Komentari