Beograd: Evo koja je zagrebačka poduzetnica dobitnica nagrade Najžena 21. stoljeća

Ponosna dobitnica regionalne nagrade “Najžena 21. stoljeća” – za projekt regionalnog povezivanja, snaženja i poticanja žena na poduzetništvo kroz Virtualni ženski poduzetnički centar, kao i projekt Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe koji će se iduće godine 08. 03. održati u Zagrebu, a koja mi je “svježe” uručena u nazočnosti mog poduzetničkog idola Bernarde Cecelje koja je također dobila nagradu, napisala je zagrebačka podutzetnica na svom fb-u.

Ovo je veliki poticaj za nastavak projekata snaženja žena na poduzetništvo te se od srca zahvaljujem kolegicama Biljana Atos Edita Dautovic dobitnicama također nagrada u istoj kategoriji iz Srbije i Crne Gore.

Posebna zasluga Branislava Simanic iznimnoj ženi Privredne komore Srbije bez koje promocija Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe i obol kolegica iz regije neće biti zamisliv. Najviše hvala mojoj dragoj Sladjana Obradović-Petrović koja je prva violina ovog projekta – žena koja neumorno stvara i potiče bolju poduzeničku klimu za žene u ovom dijelu Europe i koja stoji iza projekta najuglednije nagrade ovih prostora “Najžena 21. stoljeca”! – nisam ni mogla sanjati bolji dar za Svjetski dan poduzetnica, kaže Sanela Dropulić.

Facebook Komentari