U ZOO, pa na tekmu: Zoološki vrt grada Zagreba razvija suradnju s Dinamom

U želji da Maksimir postane najpopularnija zagrebačka četvrt za obiteljska druženja, Zoološki vrt grada Zagreba razvija suradnju s Dinamom

 Nakon što su nogometaši Dinama kumovali izboru imena za zagrebačke laviće, suradnja Zoološkog vrta grada Zagreba i Dinama se nastavlja.

Kako bi u Vrt, ali i na maksimirski stadion privukli cijele obitelji, dogovoreno je da posjet Vrtu donosi pogodnosti i s druge strane Maksimirske ceste.

Svatko tko do utorka, 22. studenog, kupi ulaznicu za Zoološki vrt, ostvaruje popust od 20 posto na blagajni Dinamova stadiona pri kupnji ulaznice za 5. kolo Lige prvaka u kojem se susreću Dinamo i Lyon. Ista ulaznica kupcu vrijedi i za ulaz na derbi Dinamo – Rijeka. Prva se utakmica na stadionu u Maksimiru igra u utorak, 22. studenoga, u 20.45, a druga u subotu, 3. prosinca, u 15 sati. Onaj tko kupi ulaznicu za tribinu Istok, na dar dobiva i navijački šal.

„Želimo da Maksimir ponovno postane najpopularnija zagrebačka četvrt za obiteljska druženja. Za to Maksimir uistinu ima sve preduvjete: divan gradski park, osuvremenjen zoološki vrt, stadion i druge sportske terene. Ove će zime u Maksimiru biti življe no ikada. S jedne strane ceste Dinamo rasplamsava svoju igru, a s druge strane mi pripremamo jedinstven adventski ugođaj u društvu životinja“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Nakon prve faze modernizacije u Vrt se ponovno ulazi kroz središnji ulaz, onaj iz parka Maksimir. Radno je vrijeme Vrta od 9 do 16, a blagajne se zatvaraju sat vremena ranije – u 15 sati.

dinamovci-u-vrtu-2 dinamovci-u-vrtu-3

Facebook Komentari